Albert Korthagin

Albert Korthagin

Albert Korthagin

Kutseala:

Peakokk, restoranijuht, toitlustus, restorani alustamine, restoraniäri audit.

Viib läbi koolitused:

Töökogemus 31 aastat

2020-praegu peakokk Peppersack restoranis
2019-2020 Beer-house restorani peakokk
2017-2019 Haapsalu-Promenaadi hotelli restorani direktor
Mai 2017 – november 2017, Kanpai restoranikett, Tatarstani Vabariik, loovjuht.
märts 2016 – aprill 2017, Restoplus, Eesti
Projekti käivitamise juht.

Osalemine projekti kontseptsiooni loomisel. Põhiseadmete valik ja pakkumismenetlus. Minijuustuvabriku käivitamine ja seadmete valik, tipppersonali otsimine, tarnelogistika arendamine ja tooraine testimine. Kontseptuaalsete lauanõude ja töötajate vormiriietuse valik. Saali floristika. Osalemine menüü väljatöötamises.

Veebruar 2015 – märts 2016 OOO Rendezvous, Volgodonsk
Projekti moderaator.

Restorani avamine nullist. Köögidisain, seadmete valik, tehnoloogilise protsessi seadistamine, tarnelogistika korraldamine, personali valik ja koolitus, menüü väljatöötamine, kõigi restorani formaadiga teenuste kontroll, eelarve koostamine ja selle täitmise kontroll, varude analüüs.

Jaanuar 2014 — detsember 2014 Vaikne Don, Rostov-on-Don OÜ
Projekti moderaator.

Restorani avamine nullist. Köögi kujundus, seadmete valik, tehnoloogiliste protsesside seadistamine. Varustuslogistika korraldamine, personali valik ja koolitus, menüüde väljatöötamine. Kõikide restorani formaadiga teenuste kontroll. eelarve koostamine ja selle täitmise kontroll, varude analüüs.

Kanpai keti restoranide audit. Tööprotsesside kohandamine, menüümuudatused, koolitus.

September 2010 – oktoober 2013, Balagan-city, Voronež
Restorani juhataja

Restorani avamine nullist. Köögi kujundus, seadmete valik, tehnoloogiliste protsesside seadistamine. Tarnete logistika korraldamine, personali valik ja koolitus, menüü väljatöötamine, kõigi restoraniformaadi teenuste kontroll. Eelarve koostamine ja selle täitmise kontroll, varude analüüs.

Veebruar 1986 – jaanuar 2010 territooriumil asuvad mitmesugused restoranid. euroala.
Kogu selle aja töötasin kokana, kelnerina, baarmenina ja juhatajana.

Biograafia:
Sündisin Eestis (Tallinnas) ja töötasin 30 aastat restorani formaadis. Alustas kokana (5. klass), seejärel töötas kelneri ja baarmenina. Viimased 15 aastat olen töötanud idufirmade restoranide projektide juhina. Osalesin otseselt asutuse brändi loomisel, sh menüü ja selle arendamisel ning töötajate koolitamisel.